0743-802.790 | 0747-972.222

cruci funerare, monumente funerare, cruci granit, monument funerar, morminte, modele cruci

Termen si conditii generale

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Site-ul monumenteharghita.ro este proprietatea I.I. Burjan Adriana, cu sediul in Gheorgheni, cod postal 535500, Str. Carpati, Nr. 45/A judetul Harghita, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F19/292/2005, CUI 17249864.

Modificarea Termenilor si Conditiilor:

Administratorul site-ului monumenteharghita.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Securitatea Datelor Personale

Site-ul monumenteharghita.ro cu ocazia activitatii sale comerciale, va protejeaza toate drepturile personale ale utilizatorilor website-ului, prin utilizarea tuturor mijloacelor avute la dispozitie, respectand cu strictete prevederile Codului Civil si cele ale Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Preturi

Toate preturile marfurilor sunt afisate pe website.
Preturile sunt afisate in lei.
I.I. Burjan Adriana nu este platitor de TVA (la preturile afisate NU se mai adauga TVA)
Preturile nu includ costurile de livrare si montaj. Costurile de transport si de montaj se vor stabili de comun acord in functie de valoare comenzii.

Realizarea comenzilor

Comanda se realizeaza telefonic sau prin completarea formularului aflat pe website.

Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii se realizeaza telefonic. Nu uitati sa treceti un numar de telefon de contact pe formular, deoarece va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Plata si livrare

Dupa confirmarea comenzii clientul este obligat sa achite un avans de minim de 40% din valoarea comenzii. Clientul are obligatia sa achite restul de bani dupa livrarea marfii.
Preturile nu includ costurile de livrare. . Costurile de livrare se vor stabili de comun acord in functie de valoare comenzii.
Termen de livrare: Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zii sau in termen de maxim 40 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii.

Returnarea avansului

I.I. Burjan Adriana este obligata sa returneze avansul numai in cazul in care nu poate sa indeplineasca termenul de livrare mentionat mai sus.

Returnarea marfii

Costurile de returnare şi de transport pentru produsul comandat vor fi suportate de catre client. La produsele personalizate langa costurile mentionate mai sus ( transport si returnare) , clientul este obligat sa plateasca costurile de personalizare, respectiv costurile de modificare a personalizarii.

Garantie

Acordam garantia prevazuta de lege atat pentru monumentele funerare si cruci, cat si pentru betonul utilizat, daca structura de sustinere din beton se inclina, incepe sa se faramiteze sau eventual sa se rupa. Garantia pentru monumentele funerare si cruci se acorda pentru deteriorari sau defectiuni ce apar din cauza calitătii pietrei, dupa amplasare (de exemplu: crapaturi), lucru valabil numai daca, din cauza unei inmormantari, desfacerea si refacerea monumentului funerar s-a facut de catre specialistii firmei I.I. Burjan Adriana. Garantia nu se acorda in caz de calamitati naturale sau distrugeri cauzate de persoane sau animale.
Reclamatiile, se primesc doar pentru executare defectuoasa. Modificarile de culoare rezultate din proprietatile pietrei naturale, existenta cristalelor minerale de dimensiuni mai mari in piatra, crapaturile fine rezultate din diferentele de temperaturi sau cauzate de dilatarea a mineralelor nu pot face obiectul reclamatiilor.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. monumenteharghita.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].